WELKOM

De Shiatsu Academie is een holistisch opleiding- en bewustzijnscentrum opgericht door Dominique Respens en is de voortzetting van het centrum Bewust Leven. Na vele jaren van lesgeven voor andere scholen en organisaties gaat Dominique vanaf januari 2013 zelf een meerjarige professionele shiatsu training aanbieden in de Shiatsu Academie. Deze opleiding is erkend door de Belgische én Europese Shiatsu Federatie en biedt de mogelijkheid je te bekwamen tot professioneel shiatsubeoefenaar.

Hierbij wil ik in het bijzonder Philippe Vandenabeele van de Shinzuikai Shiatsu Academy bedanken voor de heel prettige en open samenwerking van de afgelopen jaren. De Shiatsu Academie en Shinzuikai blijven verder samenwerken en elkaar ondersteunen in het aanbieden van de meerjarige professionele Shiatsu opleiding.

Naast shiatsu is het ook mogelijk om andere complementaire behandelingsmethodes te leren zoals Chi Nei Tsang, Cranio Sacraal Therapie, Massage, ...
Diverse gastdocenten komen ook lesgeven in hun specialiteit, dit als onderdeel van de shiatsu training of als apart te volgen workshops.

In de Shiatsu Academie kan je nog steeds diverse bewegingslessen volgen, workshops voor persoonlijke ontwikkeling, cursussen in hartelijke communicatie, specifieke workshops voor vrouwen en lessen/voordrachten ter bevordering van je algehele gezondheid en vitaliteit.

Het blijft ook mogelijk om je individueel te laten behandelen met shiatsu, chi nei tsang, cranio sacraal therapie of je te laten begeleiden via coaching en gesprek in de praktijk van Dominique.

Dank aan alle leraren die ik op mijn pad tegenkwam en nog mag ontmoeten.
Dank aan al de vrienden en collega's voor hun steun.
Dank aan al de cliënten en studenten voor hun vertrouwen.
Dank aan mijn man Eef Puijk voor zijn onvoorwaardelijke steun en oeverloze geduld. - Dominique -

"Het ware spirituele pad is niet een pad dat ergens naartoe leidt.
Het laat je stilstaan bij wie je bent"

- Nin Sheng -